ZOMERSE VAKANTIESINGEL VOOR

'LE GRAND JULOT'

 

'Happy Holiday' is de titel van de nieuwste CD single van LE GRAND JULOT,

nog steeds een van onze best scorende accordeonisten hier te lande.

Naar jaarlijkse gewoonte lanceert hij ook nu weer een erg zomers en leuk klinkend liedje, in aanloop naar de vakantiemaanden. Hij deed opnieuw beroep op de Zwitserse componist Geny Rohner om een liedje speciaal voor hem te schrijven, waarbij deze hierbij niet aan zijn proefstuk is.

Producer Jan Sando van Stars Music zorgt er ook nu weer voor dat de song ook in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk zal opgepikt worden door de nationale radiozenders. In het verleden scoorde Le Grand Julot op die manier reeds enkele keren een echte radiohit in deze landen.

 

Intussen werkt Julot nog steeds elke maand een flinke optredens kalender af, al is dit niet altijd een sinecure om dit te blijven coördineren met zijn vele taken voor D & V, die trouwens ook nu weer instaat voor zowel productie, promotie als distributie.

 

Beluistering en/download:  iTunes

 

Verkoop en verdeling: www.dvshop.be

Mensen zoeken het geluk vaak véél te ver. Het ligt gewoon voor het grijpen en het zit verscholen in duizenden kleine dingen. We moeten leren opnieuw de echte waarden van het leven ontdekken, het geluk herontdekken in kleine, alledaagse dingen en in de omgang met de anderen. Onze moderne wereld met zijn overvloed aan informatie, beelden, contact mogelijk-

heden en consumptiegoederen geven ons een vals gevoel van geluk en zich goed voelen, maar in werkelijkheid moeten we dit enkel en alleen bij onszelf en bij de anderen zoeken...

 

 

Inhoudstafel:  het boek bevat 70 korte mijmeringen, telkens over een ander onderwerp. Ze reiken nieuwe ideetjes aan om het anders aan te pakken, om weer gelukkig te zijn of te worden door de schoonheid en eenvoud van de dingen. Het geluk zit hem echt in hoe we dit voor onszelf aanpakken, in relatie tot onze medemensen. Het leert ons doodgewoon ànders te gaan leven.

Eddy en Anneke vormen een gelukkig gezin, samen met hun kinderen Stefanie (7) en Jessica  (5). Tot het noodlot toeslaat. Anneke valt ten prooi aan een erg zware depressie, veroorzaakt door haar ongelukkige jeugd en wordt langdurig opgenomen in een psychiatrische instelling. Tot overmaat van ramp overlijdt de moeder van Eddy erg plots. Deze beide gebeurtenissen ontwrichten het gezin bijna compleet. Het wordt een lastige periode van vallen en weer opstaan, van vechten tegen de overmacht, van nooit opgeven bij weer nieuwe, onverwachte tegenslagen.

‘Brieven voor Justine’ begint op de dag van het overlijden van Eddy’s moeder en eindigt één jaar later, op dezelfde dag. Het wordt geen happy end, geen wondermooie ontknoping, maar slechts een mijlpaal in de lange strijd die het gezin wellicht nog wacht. Dit verhaal is gebaseerd op echte gebeurtenissen en elk onderdeel ervan is waarachtig. Moge dit boek een hart onder de riem zijn voor ieder die in dezelfde omstandigheden moet vechten voor zichzelf en zijn dierbaren


Volg deze link:

http://www.shopmybook.com/nl/mybookdetail?bookid=32487

Gedurende méér dan 50 jaar had de auteur rechtstreekse en persoonlijke contacten met de meeste van onze Vlaamse artiesten, uit hoofde van zijn positie als componist, producer of artiest.

Soms vluchtig, soms héél intens, af en toe grappig en soms heel even ook niet zo positief...

De neerslag hiervan vind je meestal niet in de 'boekskes' die in de handel verschijnen, maar stuk voor stuk zijn het boeiende belevenissen geworden die voor de lezer interessant kunnen zijn, omdat ze een ander beeld tonen over artiesten, die in wezen toch maar héél gewone mensen zijn...

Dit boek leest in één ruk door en boeit vanaf de eerste bladzijde.

 

Te bestellen via volgende link:

http://www.shopmybook.com/nl/Eddy-Van-Mouffaert/77-SPOTS-OP-VLAAMSE-ARTIESTEN

 


LE GRAND JULOT'S DANSSHOW

Zonet lanceerde Le Grand Julot zijn nieuwste CD op de platenmarkt. Naar aanleiding van de nieuwste dansshow, lag het voor de hand dat de nieuwe CD een greep uit het aanbod zou bevatten. Kijk maar eens aan: Laat de zon in je hart, Hemelsblauw, Hij speelde accordeon, In ' t kleine café aan de haven, Strangers in the night... Een volledig overzicht van alle titels vind je hieronder.

Hiermee bewijst Le Grand Julot eens te meer zijn grote waarde als accordeonist, zanger én entertainer met een wel héél breed repertoire. De vele accordeon liefhebbers zullen hiermee alvast stevig aan hun trekken komen !

De CD kan besteld worden via www.dvshop.be
Downloaden kan ook via  volgende link:
http://www.legaldownload.net/LE-GRAND-JULOT


TRACKLIST:

- LAAT DE ZON IN JE HART
- POUR UN FLIRT
- SPANISH EYES
- SAMBA FEVER
- HEMELSBLAUW
- AMBIANCE A PARIS
- TULPEN UIT AMSTERDAM
- SWING TIME
- LA CUCARACHA
- EL BANDIDO
- FRENCH FESTIVAL
- IN ' T KLEINE CAFE AAN DE HAVEN
- DO DO DO THE HUCKLEBUCK
- TANGO MAXIMA
- HET LEVEN IS EEN GEHEIM (Que sera sera)
- STRANGERS IN THE NIGHT
- BABY COME BACK
- HIJ SPEELDE ACCORDEON
- JOHAN STRAUSS MEDLEY
- ALLEEN