Blog

DE FUIFNUMMERS

Posted by happymelodyvzw@gmail.com on July 29, 2014 at 8:00 PM

Herbeleef de sfeer van de balorkesten van toen met

                                           DE FUIFNUMMERS

Het uitgangsleven in de golden 60's werd vooral gekenmerkt door de ontelbare balorkestjes die Vlaanderen rijk was. Elk weekend weer stonden ze paraat in de vele parochiezalen en feesttenten, waar ze de toenmalige hits brachten die afgewisseld werden met tijdloze ambiancemuziek. Het hoogtepunt van zo'n bal was ongetwijfeld 'De Vlaamse Kusjesdans', waar duizenden koppeltjes indertijd hun eerste bescheiden kusjes uitwisselden.

Vele duizenden mensen denken nog steeds met heel veel heimwee en nostalgie terug aan die gouden jaren, toen ze op een of ander bal voor het eerst hun meisje uitnodigden voor een slow en er in de kusjesdans stiekem een kus aan toevoegden.

De muziekuitgeverij D & V bracht zopas drie singles en twee albums tegen een extra lage prijs op de markt, waardoor de unieke sfeer van de balorkesten weer herleeft en natuurlijk is ook 'De Vlaamse Kusjesdans' van de partij.

De liedjes kunnen beluisterd of gedownload worden via alle belangrijke download portals, waaronder ITunes. Volg deze link:

https://itunes.apple.com/be/artist/de-fuifnummers/id891686247?l=nl


Categories: None